Tanhuniityn massakenttä

TENNISKAUSI 2017 TANHUNIITYSSÄ ON ALKANUT

1. Yleistä

Tanhuniityssä sijaitsevan massakentän omistaa Tanhuniityn Asukasyhdistys ry. Kentältä saavat varata pelivuoroja vain ne tanhuniittyläiset tai muualla asuvat, jotka

• ovat lunastaneet kentän avaimen ja
  • ovat maksaneet kuluvan vuoden varausmaksun.

Pelitunneista ei peritä maksua – kentän varausoikeudesta maksetaan vuosittainen varausmaksu.

Peliaika varataan kentällä olevassa postilaatikossa olevasta varauskirjasta. Kerrallaan voi varata vain yhden peliajan, joka voi olla yksi tunti tai korotettua vuosimaksua vastaan kaksi peräkkäistä tuntia. Seuraavan peliajan voi varata vasta pelatun ajan jälkeen. Varaajan on itse oltava kentällä koko varatun ajan.

Varaukseen merkitään pelaajan etu- ja sukunimi sekä asunnon numero tai osoite.

2. Maksut

Jos perheessä on vain yksi pelaaja, varausmaksu koko pelikaudelta on

• tanhuniittyläisiltä 60 euroa ja
  • muilta 70 euroa.

Jos perheessä on useampia pelaajia, jotka haluavat varata tunteja, vuosittainen varausmaksu on 90/100 euroa ja sillä voivat perheen kaikki tenniksen pelaajat varata tunteja kohdassa 1 esitetyllä tavalla.

Jos haluaa varata kaksi peräkkäistä tuntia kerrallaan, vuosittainen varausmaksu on 100 euroa.

Jos et pääse pelaamaan varaamallasi ajalla, muistathan peruuttaa vuorosi riittävän ajoissa. Peruutusten laiminlyönnistä voi menettää pelioikeuden. Varausoikeus tarkistetaan ajoittain kesän aikana.

Yksittäisiä tunteja voi varata kertamaksulla 10€/tunti. Niiden varaaminen tehdään kenttämestarien avustuksella, samoin itse pelaaminen.

3. Maksaminen

Varausmaksu on maksettava 1.6.2017 mennessä asukasyhdistyksen tilille: Tanhuniityn Asukasyhdistys ry, Nooa Säästöpankki FI37 4405 2020 0214 15. Merkitse maksuun teksti Tennis sekä pelaajan/pelaajien nimi.

Uusilla pelaajilla on mahdollisuus kahteen kokeilutuntiin ennen varausmaksun maksamista.

3. Kentän hoito

• Älä pelaa kuivalla kentällä.
  • Kastele kenttä ennen peliä.
  •  Harjaa kenttä aina pelin jälkeen.
  • Aloita ulkoreunoilta ja kulje sisäänpäin. Vältä  harjaamasta kentän ulkoreunoja, jossa on pieniä kiviä. Harjausohjeet ovat kentän taululla.

Käytä tasapohjaisia tennistossuja, ÄLÄ KÄYTÄ LENKKAREITA!  Kerro tämä myös perheen pienille pelaajille.

Esiintyneen ilkivallan vuoksi kentän  kasteluvesi avataan ja suljetaan talon 17 ulkovesipostista. Vesipostin avaimen voi lunastaa Ronilta 6 eurolla. Yhtä avainta pidetään myös tenniskentän postilaatikossa.

4. Palautteet

Havainnot ja toivomukset voit kirjoittaa varauskirjan takasivulle, mistä kentän vastaavat voivat löytää ne.

JäTS järjestää alkeiskursseja ja treenejä myös kesällä:  http://jarvenpaantennisseura.sporttisaitti.com/

5. Vastuuhenkilöt

Kenttämestarit Roni Klimscheffskij, 0400 602777     ja Kalle Kajava, 0400641468

(roniklim@gmail.com)               (kalle.kajava@gmail.com)

Avainhenkilö:  Roni Klimscheffskij, jolta voit lunastaa kentän avaimen omakustannushintaan 20€ sekä vesipostin avaimen hintaan 6 €.

Uudet pelaajat, tervetuloa pelaamaan!