JäTS:n seuraverkkarit!

Seura tekee säännöllisin väliajoin seuraverkkareiden yhteishankintoja. JäTS:n seuraverkkarit ovat Wilsonin uusinta mallistoa ja siten myös Wilsonin laatutakuun mukaiset. Hinnat ovat seuraavat:

- Wilson: miesten ja naisten puvut 85e/puku (ovh.149e/puku).
- Wilson: junioreiden puvut 69e/puku (ovh.109e/puku)

Verryttelypuvun pusero on punavalkoinen ja housut ovat tumman harmaat. Puserossa on seuran logo. Seuraava yhteishankinta käynnistyy sisäkauden alkaessa.

Lisätietoja: Mikko Kolehmainen, 040-5892725, mikko.kolehmainen(at)outlook.com

Järvenpään Intersport Oy ja Amer Sports Oyj

Järvenpään Tennisseura ry on solminut yhteistyösopimuksen Järvenpään Intersportin ja Amer Sports Oyj:n kanssa. Sopimuksen ansiosta seuran jäsenet saavat 25 %:n alennuksen Wilson-tennismailoista ja 30 %:n alennuksen muista Wilson-tennistuotteista seuran jäsenten yhteisillä kimppatilauksilla.

Liikuntakeskus Pajulahti

Järvenpään Tennisseura ry ja Liikuntakeskus Pajulahti ovat sopineet yhteistyöstä tennisleirien järjestämiseksi Liikuntakeskus Pajulahdessa.