Seurainfo

Nikulainen Taru, viestintävastaava

taru.nikulainen(at)brunnen.fi

Järvenpään Tennisseura ry

(JäTS) on perinteikäs tennisseura, joka on perustettu 1975. Tavoitteenamme on edistää tennisharrastusta Järvenpäässä siten, että mahdollisimman monella on mahdollisuus harrastaa kunto- tai kilpatennistä edellytystensä ja tavoitteidensa mukaisesti. Juniorivalmennus on seuran toiminnan keskiössä. Tavoitteemme on vastuullinen ja pitkäjänteinen nuorten liikuntakasvatus. Juniorivalmennuksen lisäksi seuran jäsenet osallistuvat aktiviisesti Suomen Tennisliiton sarjatennikseen sekä kansallisen tason kilpailuihin. Toiminta senioritenniksen ympärillä on myös erittäin aktiivista. Jäseniä seurassa on 193, joista junioreita on 60. Seuran kaikki valmentajat ovat suorittaneet Suomen Tennisliiton valmennustutkinnon tai vähintään vastaavan lajivalmennuksen oppimäärän.

Seuran toiminta on keskittynyt Kuuselankadun tenniskeskukseen, jossa meillä on kolme yhden kentän tennishallia ja kaksi hiekkanurmipintaista ulkokenttää. Hallit omistaa halliyhtiö (Tennishalli Oy), joka vastaa sekä rakennusten että piha-alueiden kunnossa- ja ylläpidosta. Tennisseura puolestaan on osakkaana halliyhtiössä. Tennisseura tekee talkootyönä lähinnä ulkokenttien kunnossapitoa. Halliyhtiö myy pelitunteja paitsi seuralle valmennus- ja kilpailukäyttöön myös seuran jäsenille sekä ulkopuolisille harrastajille. Tuntien varaus tapahtuu Järvenpään Tenniskeskuksen ylläpitämän verkkopalvelun kautta. Ulkokenttien varaus on mahdollista kesäkaudella. Järvenpään Tenniskeskuksen sivuilta löytyy tarkempaa tietoa halliyhtiöstä ja sen toiminnasta.

Tarvitset avaimen päästäksesi tenniskentille. Jos sinulla ei vielä ole halliavainta (ja kesällä ulkokenttäavainta), ota yhteys hyvissä ajoin
Veli Takalaan, p. 0400 289 589. Tarkemmat ohjeet vuorojen varaamiseen löydät halliyhtiön sivuilta.

JäTS pähkinänkuoressa

Valmennustoiminnan jatkuvan kehittämisen myötä mahdollisuutemme ottaa vuosittain uusia junioreita mukaan harrastukseen paranee entisestään.

Seura järjestää vuosittain kesäkuussa ja elokuussa alkeiskursseja aloittelijoille. Talvikauden ohjattu valmennus alkaa elokuun puolessa välissä ja ilmoittautuminen valmennukseen on avoinna toukokuun lopusta heinäkuun loppuun saakka.

Seuran toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoistyöhön, joten jokaiselle tenniksestä ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneelle löytyy tekemistä ja vapaaehtoiset toivotetaan tervetulleiksi mukaan.

Valmennustoiminnan kasvaessa JäTS on kiinnostunut ostamaan pelitunteihin oikeuttavia osakkeita Järvenpään Tenniskeskuksesta. Kaikki peliajat kiinnostavat, erityisesti tiistain ja torstain ajat klo 17-21. Ota yhteyttä Mikko Kolehmaiseen (Mikko.Kolehmainen(at)outlook.com).

JäTs toimintasäännöt

PDF-tiedostoJäTs toimintasäännöt.pdf (205 kB)

Järvenpään Tennisseura ry
Käyntiosoite: Kuuselankatu 2, 04430, Järvenpää
Yhdistysrekisteritunnus: (Ly 1731189-2)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.