Senioritennis

Nopsatennis

Liity senioripelaajien aktiiviseen joukkoon.

JäTS:ssä senioritennistoiminta on poikkeuksellisen vireää ja aktiivista.

Diva-Tennis

Syksyllä 2011 seuraan perustettiin DIVA-tennisryhmä, jossa pelaavat lähinnä senioritenniksen divisioonasarjoihin osallistuvat jäsenet. Kaikki kolme hallia on varattu Diva-ryhmälle  perjantaisin klo 10-12.

Ilotennis

Syksyllä 2006 aloitimme erityisesti seniori-ikäisille suunnattu Ilotennis, jota pelaamme edelleen keskiviikkoisin klo 10-12. Kaikki kolme hallia on varattu tuona aikana ryhmälle. Mukana on keskimäärin 15 henkilöä pelaamassa sekalaista nelinpeliä - miehiä ja naisia. Kesällä Ilotennis jatkaa ulkokentillä perjantaisin klo 9-12.

Ilotenniksessä tavoitteena on liikunnallinen ilo ja mukava yhdessäolo, vaikka itse pelissä "taistellaan" tenniksen tapaan kaikista pisteistä!

Nopsatennis

Nopsatennis alkoi syksyllä 2015, kun ryhmiin alkoi tulla lisää jäseniä. Monet toivoivat, että uudessa ryhmässä pelitaidot ja -kunto olisivat kohtuullisella tasolla niin, että voisi syntyä - ainakin ajoittain - "kunnon" peliä.

Toivomuksia ja uusien jäsenten ilmoittautumisia - kaikkiin ryhmiin - ottaa vastaan
Olavi Rintala,
puh. 0400 477 240.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme nopsaan!